Untitled DocumentUntitled DocumentUntitled Document

SEO Копирайтинг за сайт

SEO Копирайтинга е сравнително нова услуга в изработката на уеб страници, която ние ще да извършим за Вас и Вашия бизнес.
Какво всъщност представлява копирайтинга ?
SEO копирайтинг – това са техники за създаване на авторски текстове за уеб страници.

Ние и Копирайтинга

 

Нашето основно мото е че индивидуалния подход към всеки един клиент е най-важен.
И поради това, задължително условие още в самото началото е провеждането на обстоен разговор с клиента, след което той бива консултиран. Едно от първите неща които узнава е че ние ще създадем за него уеб сайт който не само го представя на света но и е сайт който ПРОДАВА, и затова е от изключително важно значение да се предостави колкото е възможно повече структурирана текстова информация.


Това е важно поради два фактора: първо за да могат хората които разглеждат уеб сайта да са максимално запознати с дейността на фирмата, защото човека е така устроен че колкото повече знае за нещо, колкото повече е осведомен, толкова по-лесно може да се довери и да КУПУВА.
Схематично представен продукт не вдъхва доверие.
И второ, от чисто техническа гледна точка – защото търсещите машини /търсачки/ в Интернет търсят текстова информация и колкото по-качествена информация им поднесете толкова по-нагоре в ранг листата ще изведат сайта Ви.


Какво се получава на практика?
В голяма част от случайте клиента оформя няколко стегнати изречения, от порядъка на 10-тина максимум /а понякога и толкова няма/ и казва „Ами, ето това е за мен, друго няма какво повече да кажа”. И той е прав, разбира се, неговата работа не е да пише текстове.
Да предположим обаче че клиента е изключително ерудиран и може много добре да борави със инструментите на езика и сам да опише образно и увлекателно това което иска читателите да знаят за дейността му. Но дали това е достатъчно за да може уеб сайта му да се класира в предните позиции?! Отговорът е – не, няма, защото липсва добавката SEO.

 

С какво ще Ви помогнат нашите копирайтиг услуги?

Текстовете които ние ще създадем за вас и за вашия бизнес ще увеличат доверието към Вас и Вашата фирма, и по този начин, ще убедят потребителите да КУПУВАТ вашите стоки и услуги, което пък е важен фактор за увеличаване на вашите активи.

Принципи на SEO копирайтинга към които се придържаме когато създаваме вашите текстове.

1. Текстовете ни ще да съдържат полезна информация, ще са със  удобна за четене структура,  и ще имат лек стил на изказа. Те ще създават интерес в читателите ви, които ще откриват в тях това от което имат нужда.

Обосновка - В интернет пространството е препълнено със скучни текстове и затова начина по който поднасяте информацията за вашия продукт трябва да увлича средно-статистическия потребител . В текстовете не трябва да има голяма концентрация на сложно-съставни изречения  при които понякога за да разбреш какво” е искал да да каже автора” се налага да започнеш четенето от началото на изречението. Мисълта трябва да е гладка и лесно възприемчива. Изобилието от чужди думи за чието семантично значение на читателя ще му е необходимо са се рови в речниците /а той едва ли би го правил/ няма да спомогне за по-доброто ви уеб представяне. Да, със сигурност вие ще го впечатлите със университетското си образование и начетеност, но ... и ще го отекчите. И ако уеб сайта ви не е строго профилиран в някакъв сегмент на информационните  и техническите науки,  клиента които вие искате да КУПУВА от вас няма да има полза от това да си блъска главата с вашите умопомрачителни съждения.

2. Текстовете създадени от нас по SEO копирайтинг техинките ще отговарят и на стандартите на SEO оптимизирането т.е ще съдържат необходимите ключови думи за високостартовото позициониране на вашия уеб сайт в  търсачките.

За целта - Предварително трябва да е добре обмислено какво би написал в търсачката вашия потенциален клиент за да достигне до вашия уеб сайт. Ето един семпличък пример: вие сте производител на паркет и вашия бизнес е позициониран в Самоков. В този случай е съвсем логично да ви потърсят по думите „паркет” и „Самоков”. И именно поради тази причина текста който имате на уеб сайта си трябва да съдържа в себе си  значителна „доза” от тези  думи. И тук идва тънкия момент – това трябва да е направено така че да не пострада основното съдържание и замисъл на текста. Компромиса със стила не трябва да е за е сметка на по-високата стойност на текста за SEO оптимизацията.

3. Третото изискване към текста за уеб сайтове  е те да имат рекламна цел и да стимулират към ПОКУПКИ. Това е така наречения маркетингов SEO копирайтинг.

Всичко е направено – имате жив увлекателен текст който се харесва на читателите, имате перфектно SEO, то ви е извело на стартова позиция, сайта Ви се вижда. Но ... защо все пак не ви търсят, защо не проявяват интерес към продуктите Ви, защо никой не иска да ги КУПУВА, та нима не направихте достатъчно!!! Че и повече от достатъчно!!!  Отговора на този въпрос е изключително лесен – защото вие не сте убедили клиентите си да го направят, не се ги убедили да  КУПЯТ от Вас.


За да стане по-ясно ще разкажа нещо за продуктовия маркетинг.
Какво има един продукт, каква е неговата стойност въобще и стойността му за клиентите Ви отделно?
Първо, продукта има чисто технологична стойност – той притежава характеристики: бързоскоростен, високотехнологичен, качествен, модерен, вкусен, лек и т.н. Но клиента ще каже – „хубаво, но какво ме интересува мен това”.
На второ място това е стойността която продукта Ви има за Вашия клиент, т.е. каква ще е ползата му да го КУПИ, какво би му донесло на него това да се лиши от ценните си парички и да ги даде именно за Вашия продукт.
И на трето място – допълнителните ползи които тази покупка би донесла на Вашия клиент – това са т.нар. взаимосвързаните покупки.


Така че накратко, SEO копирайтинга който ние ще извършим за вашия уеб сайт ще представлява баланс между привлекателното за посетителите съдържание, SEO оптимизацията и маркетинговата стойност на продуктите Ви.

 

УЕБ УСЛУГИ

Untitled Document
Изработка на банери, лога, флаери, цифрова обработка на снимки от фирма Едранет град Враца
Рекламни текстове, статии, слоугани, речи от фирма Едранет град Враца
Направа на сайт, изработка на сайт от фирма Едранет град Враца
тонер
лизинг
лизинг
   
 
Оптимизация на сайт, регистриране в търсачките от фирма Едранет град Враца
Изготвяне на рекламни текстове, копирайтин от Едранет град Враца
 
   
Copyright © 2010 - Edranet all rights reserved
Намерете ни във Фейсбук Real Time Analytics