Untitled DocumentUntitled DocumentUntitled DocumentUntitled Document

Изисквания с които се съобразяваме при към уеб дизайна

Уникалност на визията

Всеки сайт който ще изработим ще е направен „специално” за Вас.
Той ще бъде вашата визитна картичка в света на вашето уеб представяне. Това ще е мястото където вие ще развивате своя бизнес, ще споделяте идеи и впечатления, мястото където ще се срещате с клиентите, и ще осъществявате ПРОДАЖБИ.
Когато отворите една страницата първото нещо което забелязвате е нейната визия. За една фирма да притежава сайт който е изработен специално за нея е въпрос на престиж.
Едва ли ще се вземе на сериозно шаблон който притежават още 10 други фирми във вашия бранш. Въпреки че сферата Ви на дейност е еднаква с тази на вашите конкуренти - Вие имате своето място на пазара и своите клиенти които са Ви предпочели именно защото притежавате предимства и уникалност които ние ще подчертаем.

Чистота на дизайна

Понякога в процеса на изработка на уеб дизайна идейте за художественото оформление може не се припокриват със целта на сайта.
Дизайнера е творец и той има собствено виждане което иска да пресъздаде във цветове и форми.
За да не стане претрупване със излишни елементи които отвличат вниманието на посетителя и го отклоняват от основното съдържание – ключовата дума е МЯРКА.
На посетителя трябва да му се осигури възможност лесно да намери полезната информация, да навигира в сайта и да предприема действия с лекота.
Интерактивните графични елементи правят сайта „по-жив”, допълват и разноообразяват текстовото съдържание, но те не трябва да разсейват вашите потенциални клиенти от основната цел на сайта Ви.

Функционалност

Да се снабди един сайт със със система за лесно навигиране е една от най-големите услуги които може да му се направи.
По този начин потребителя във всеки един момент знае къде точно във „дървото” на сайта се намира и как лесно да се върне или да отиде към друга част която го интересува. Така той няма вероятност „да се загуби” в сайта. Това се предотвартява чрез осигуряването на едно функционално меню което да съдържа основните връзки към всяка една уеб страница.
Никак не е за пренебрегване и изработката на карта на сайта, особено за големи сайтове където линковете и текстовата информация са немалко, така че потребителя да може да обхване с един поглед всичко което се съдържа в сайта. Неговата полезност скача в пъти.

УЕБ УСЛУГИ

Untitled Document
Качествена изработка на сайт от фирма Еданет град Враца
Изработка на лога, банери, флаери, обработка на снимки от Едранет град Враца
Оптимизация на сайт, подобрения за търсачките от Едранет град Враца
тонер
лизинг
лизинг
   
 
Дизайн на уеб страница от Едранет град Враца
SEO копирайтинг, писане на текстове за уеб страмици
 
   
Copyright © 2010 - Edranet all rights reserved
Намерете ни във Фейсбук Real Time Analytics