Untitled DocumentUntitled DocumentUntitled DocumentUntitled Document

Какво представлява SEO Оптимизацията?

SEO (Search Engine Optimization) - оптимизация за търсещите машини е комплексен процес от работа който подобрява и облекчава условията за намирането на сайта Ви от търсещите машини (търсачки) в Интернет и повишава неговия рейтинг. Колкото по-напред е позицията на уеб сайта Ви при търсене, толкова по-голям е шансът да бъде забелязан от потенциални клиенти.

Качествено и щателно проведена оптимизиця на сайта ще помогне в намирането и показването на търсачките, че вашата уеб страница същесвува и най-добре се доближава до желанията и запитванията на потенциалните ви клиенти за вашите стоки и услуги.

Ползата и удобството на  Интернет отдавна е навлязла в нашето ежедневие. Все повече печатни медии преустаноявят своите книжни и издания и минават изцяло на онлайн версии. Интернет се ползва от всички и за всичко и всеки уважаващ себе си бизнес в наши дни трябва да притежава добре направен уеб сайт .Но каква е ползата да имате перфектния уеб сайт, ако освен вас никой не знае за съществуването му?  Ето това прави оптимизацията.

Нещо повече, комбинацията от професионално изграден уеб сайт и префекетно SEO може да се превърне в инструмент за огромни печалби. Интернет е пълен със хиляди такива примери, но без добре направено SEO това няма как да се случи.

Продажбата на дори и най-качествения и изгоден продукт ще бъде обречена на посредствен резултат, ако не бъде доведена до знанието на потенциалните клиенти. 

Етапи които включва SEO оптимизацията

 • Определяне на кода и съдържанието на страницата: оптимизиране структурата на сайта, уплътняване на текста с ключови думи
 • Претърсване на текста и избор на подходящи ключови думи и изрази за мета таговете(формиране на семантично ядро)
 • Анализ на сайтовете на конкуренцията
 • SES (Search Engine Submission)- Регистрация на уеб сайта в най-посещаваните международни и български търсачки Yahoo, Google, MSN, AOL, AltaVista, AllTheWeb, Excite, Lycos, InfoSpace, NBCi, C|Net, Web Crawler
 • Подобряване класирането в търсачките чрез ръчно събмитване (добавяне) по подходящите ключови думи в най-известните портали и уеб-каталожни сайтове
 • Организация на обмен на линкове и банери – Създаване на програми за обмяна на линкове и банери към фирми сходни с вашата дейност.
 • Постоянно подържане нивото на вече оптимизиран сайт в Интернет пространството

Преимущества на SEO оптимизацията

 • Оптимално съотношение цена / качество
 • От добре класирания сайт се печелят ПАРИ.
 • Маркетингът за търсачки увеличава присъствието ви в Интернет и прави вашата дейност популярна.
 • 86% от потребителите, решили да закупят даден продукт или услуга търсят повече информация в интернет
 • 93% от потребителите разглеждат само първите десет страници с резултати от търсенето. Повечето хора предпочитат да използват друго търсене или друга търсачка вместо да продължат да разглеждат сайтовете след първите 10 резултата. Как ще успее вашия бизнес, ако вас ви няма там?
 • Привличане именно на целевата аудитория.
 • Резултатите се запазват дълго време след края на работата.
 • Осезателен резултат (заявки от сайта, рязко увеличаване количеството позвънявания, ръст в посещаемостта на сайта).

Защо SEO оптмизацията е постоянен процес?

Да предположим че вие вече имате сайт, той е добре оптимизиран има много ликове към него, вие се радвате на посещения, клиентите се свързват с вас, вие ПЕЧЕЛИТЕ от този сайт.
Но постепенно обажданията и поръчките намаляват. Вие започвате да се чудите защо! Ами много просто! Защото колкото и професионално да е оптимизиран сайта ви, той постепенно ще загуби предните позиции в търсачките ако спрете да се грижите за това.
Вашите конкуренти ще ви изместят от добрите места във вашия сегмент и вие ще загубите клиенти, защото сте спрели изграждането на линове в нововъзникналите за този период сайтове, каталози, портали.
Именно поради това вложените в реклама и постоянно SEO оптимизиране ще ви се върнат многократно.

УЕБ УСЛУГИ

Untitled Document
Дизайн на сайтове и интернет страници от Едранет град Враца, копирайтинг
Рекламни текстове от Едранет град Враца, копирайтинг
графична обработка на снимки, изработка на лога, флаери, визитни картички от Едранет град Враца
тонер
лизинг
лизинг
   
 
Изработка на интернет страница, направа на уеб сайт от Едранет град Враца
Изготвяне на рекламни текстове, копирайтин от Едранет град Враца
 
   
Copyright © 2010 - Edranet all rights reserved
Намерете ни във Фейсбук Real Time Analytics